Egenhetslista

08 november 2009

Analfabet: Du kan inte läsa, men som tur är det viktigaste i livet försett med tydliga bilder. Ibland blir det missförstånd i alla fall.
Djurvän: Våra fyrfota vänner känner sig trygga i din närvaro. Du behandlar djur bättre än du behandlar människor.
Filantrop: Du känner ett behov av att hjälpa mindre lyckosamma människor som du träffar med råd och dåd.
Gröngöling: Du är omogen och gör allt fel, på första försöket, vad du än företar dig. Din valpighet kan dock vara charmig och din iver är omisskännlig.
Hämndlysten: Du låter aldrig en oförrätt gå ostraffad. Straffet ska vara balanserat och det ska utmätas.
Högtravande: Du talar med ett inte helt oförställt språk så att din omgivning kan få ta del av din finare bildning.
Kock: Du kan skapa en festmåltid med blygsamma medel. Du trivs med att bereda måltid och berätta om menyn för dina vänner.
Konnässör: Du är en finsmakare med stora kunskaper kring din valda last. Välj vin, tryffel, konst eller något annat av livets goda.
Kräsen: Du gör dig, eller låter andra få, besväret att skaffa fram ett bättre vin, ett bekvämare rum eller en snabbare transport. Du ratar alltid det första erbjudandet.
Lärare: Ditt kall är att hjälpa medmänniskor med konstruktiv kritik och lärdomar.
Orator: Du håller gärna brandtal för dina vänner och andra människor i din omgivning. Håll dig kort.
Panisk: Du kan inte låta bli att sprida panik bland dina vänner inför farligheter. Det betyder inte nödvändigtvis att du är feg utan bara att du låter ventilera dina farhågor.
Ritualbunden: Du tar för vana att hålla små ritualer i vardagen. Det kan vara att skåla efter ett lyckat uppdrag eller att be en bön inför en strapats. Det är viktigt för dig med stående ritualer för att känna att du har fötterna på jorden.
Servil: Du är artig, underdåning och vill gärna vara tillags.
Storvuxen: Din enorma kroppshydda är både en välsignelse och en förbannelse. Det har sina fördelar att torna upp jämte andra människor men det finns passager du helt enkelt inte får plats i och verktyg är i allmänhet för små för dina händer.
Sökare: Du letar efter något. Det kan vara ett konstföremål, en släkting eller svaret på livets gåta. Du anar att vem som helst kan hjälpa dig i ditt sökande.
Trubadur: Du tar gärna fram ett skillingtryck och sjunger för dina vänner och andra människor i din omgivning.
Vanställd: Med lapp för ena ögat eller träben möter du utmaningar i livet som andra människor slipper. Men det ger dig också personlighet och igenkänning.
Veteran: Du är aningen blasé på livet för det bjuder inte dig något nytt. Du är en outsinlig källa av anekdoter om hur det var bättre förr.
Ömfotad: Du tycker inte om obekväma omständigheter och kan inte låta bli att informera dina medmänniskor om att det regnar, att kläderna är smutsiga eller att hungern river.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s